Recaptació AEAT. Nova versió per a obtenir el NRC-Presentació per lots d’impostos

Recaptació AEAT. Nova versió per a obtenir el NRC-Presentació per lots d’impostos

Us informem de que l’AEAT ha fet una important modificació en el fitxer per obtenir el NRC (fitxer presentació lots d’impostos). Per aquest motiu, cal que tots els usuaris d’aquest servei actualitzin els seus sistemes, per tal d’adequar-se als nous requeriments.
Aquesta actualització ve derivada de l’adaptació dels instruments de cobraments i pagaments a SEPA, en la qual s’ha substituït el tradicional identificador dels comptes bancaris en Espanya (CCC) per l’identificador internacional de número de compte (IBAN). Per tant, s’ha d’efectuar l’adaptació necessària de la Norma AEAT de Presentació de lots d’impostos pel qual els usuaris obtenen el NRC de les operacions d’ingrés de liquidacions, corresponent al procediment de Recaptació de l’Agència Tributària – Interfase Assessors vs Entitats Financeres.
Els usuaris hauran de migrar a aquesta nova versió abans del 31-03-2015, ja que la versió actual de 2001 deixarà d’estar operativa a partir del 01-04-2015.

La nova versió 2.0 esta disponible al següent enllaç de la AEAT:

DESCARREGAR .PDF
Facebooktwitterlinkedin

Deixa el teu comentari