Fiscalistes Cec planjeta una consulta vinculant a la DGT

Fiscalistes Cec planjeta una consulta vinculant a la DGT

Benvolguts/des,

Davant els dubtes raonables d’interpretació de la norma que ens porta la nova redacció de l’article 27 de la LIRPF , en relació a la retribució dels socis professionals, Fiscalistes CEC ha cregut convenient plantejar, mitjançant el nostre degà, una Consulta Vinculant a la Direcció General de Tributs per intentar aclarir la interpretació que dona aquest Centre Directiu en relació a aquesta polèmica qüestió.

No podem oblidar que l’actual redactat afecta de manera molt directa als nostres col·legiats i és per això que s’ha cregut necessari aclarir els conceptes que podreu veure en la consulta vinculant que adjuntem tot just abaix. També es fa extensiva la consulta a la seva incidència en l’àmbit de l’iva, operacions vinculades i Impost de Societats.

Us mantindrem informats de la resposta de la Direcció General de Tributs.

Cordialment,

DESCARREGAR .PDF

Facebooktwitterlinkedin

Deixa el teu comentari