Trasllat d’edifici de la seu de l’Agència Tributària de Catalunya

Trasllat d’edifici de la seu de l’Agència Tributària de Catalunya

Us fem mans del comunicat de Teresa Ribas i Algueró Directora de la Agència Tributària de Catalunya

Benvolgut, benvolguda,

Us faig saber que el proper 4 d’abril els Serveis Centrals de l’Agència Tributària de Catalunya i la seva Delegació Territorial a Barcelona es traslladen a l’adreça següent:

Passeig de la Zona Franca, 46

(cantonada amb carrer Cisell)

08038 Barcelona

Amb l’objectiu de minimitzar la incidència sobre la ciutadania, s’ha previst que diverses oficines col·laboradores en el marc de Tributs de Catalunya ofereixin el servei de recepció de documents, tot i que algunes només atendran els particulars. Tanmateix, el servei d’atenció amb cita prèvia i la informació especialitzada es continuarà oferint només a les dependències de l’ATC.

Paral·lelament, també s’està impulsant la consolidació d’altres canals de relació amb el contribuent, a través dels mitjans telemàtics (012, web de l’ATC i bústia electrònica de consultes). Així mateix, us faig saber que es mantindran els mateixos números de telèfon i fax.

D’altra banda, us envio adjunts un rètol i un díptic informatiu perquè en feu la difusió adequada en funció del nivell d’afectació que aquest trasllat pugui tenir sobre els vostres usuaris. En aquest sentit, recomanem que col·loqueu el rètol en un lloc visible de les vostres dependències i lliureu un exemplar del díptic a aquelles persones que deriveu a les oficines centrals de l’Agència Tributària de Catalunya per realitzar algun tràmit.

Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties que l’adaptació a aquesta nova situació us pugui ocasionar.

Cordialment,

Teresa Ribas i AlgueróDirectora

Facebooktwitterlinkedin

Deixa el teu comentari