La segona Jornada Tributària dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya repeteix èxit

La segona Jornada Tributària dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya repeteix èxit

Barcelona, 23 de febrer de 2017

El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Joan B. CASAS, el president del Consejo General, Valentí PICH, i el president de FiscalistesCEC, Nacho CORNET, van ser els encarregats d’inaugurar el passat 23 de febrer, la segona Jornada Tributària que tornà a repetir l’èxit de la primera jornada amb gairebé 250 assistents i amb el ferm propòsit de convertir-se en un referent a Catalunya.

Resum--2ª-Jornada-Tributaria---2017-(Informatiu-CEC)-3

La primera ponència de la Jornada, tingué com a protagonistes al secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís SALVADÓ, que juntament amb Marta ESPASA, directora general de Tributs de la Generalitat de Catalunya, van parlar, respectivament, de “El nou paper de l’assessor fiscal a Catalunya”, i de “Les Novetats Tributàries de la Generalitat de Catalunya”. Moderats per Nacho Cornet.

La següent ponència la protagonitzà el director del Departament de Gestió Tributària de l’AEAT, Rufino DE LA ROSA, acompanyat del màxim representant a Catalunya de l’Agència, Gonzalo GARCIA DE CASTRO, per parlar sobre de “Subministre d’Informació Immediata (SII). Nous reptes en la gestió de l’IVA”. Moderats per Valentí Pich.

La tercera ponència “Amnistia Fiscal i el Model 720” va estar a càrrec dels advocats Esaú ALARCÓN i Alejandro DEL CAMPO, i moderats per Emili Pérez Pombo, membre de FiscalistesCEC, en un tema molt pel recent Dictamen de la Unió Europea que obliga a Espanya a reconsiderar el règim sancionador establert en la cumpli- mentació del model 720.

La quarta ponència “Novetats Tributàries pel 2017 a Espanya” la impartí Caridad GÓMEZ-MOURELO, cap de la Unitat Central de Coordinació en matèria de Delictes contra Hisenda. Moderada per Avelino Vázquez, membre de FiscalistesCEC.

La cinquena ponència anà a càrrec del catedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de A Coruña, Miguel CAAMAÑO, que parlà de “Entrada i registre en empreses i despatxos professionals. Aportació (o no) de documentació al procediment inspector i l’anomenada ‘regularització íntegra’ (o completa)”. Moderat per Carme Jover membre de FiscalistesCEC.

La sisena i última ponència
“Conseqüències fiscals de la successió en l’empresa familiar en l’actualitat” la protagonitzà Ignacio UCELAY, advocat i director del departament d’impostos de Baker & McKenzie. Moderat per Jordi Bech, membre de FiscalistesCEC.

 

DESCARREGAR .PDF

 

 

Facebooktwitterlinkedin